DragonBallsuper

[VIDEA-HD]"Lightyear"2022 Teljes Film Online

[VIDEA-HD]"Lightyear"2022 Teljes Film Online

[Filmek]! «Lightyear (2022)» Teljes Film Magyarul Videa INDAVIDEO qrd

indavideo! Lightyear teljes film magyarul Videa HD- Lightyear teljes film magyarul Online film videa Lightyear 2022 online HD Filmek Magyarul Lightyear 2022 FILM MAGYARUL ONLINE VIDEA HD!

Nézd Online ⇒ https://flixtv.bigmovies10.site/hu/movie/718789

Nézd Online ⇒https://flixtv.bigmovies10.site/hu/movie/718789

Premier (HU): 2022.06.16. | Forum HungaryKaland | Fantasy | Animáció | Dráma | Akció | Vígjáték | Sci-fi | CsaládiRENDEZŐ: Angus MacLaneÍRÓ: Pete DocterFORGATÓKÖNYVÍRÓ: Andrew Stanton, John Lasseter, Pete Docter, Joe RanftZENE: Michael GiacchinoSZEREPLŐK: Chris Evans, James Brolin, Uzo Aduba, Isiah Whitlock, Jr., Keke Palmer, Taika Waititi, Peter Sohn, Dale Soules

A Matt Reeves rendezésében készült The Lightyear forgatása éppen a napokban ért véget, de a bemutatására még majdnem egy évet kell várni (a tervezett premierdátum 2022 március 4.), azonban a napokban ismét Lightyear-lázban ég az internet és nem csak a pár nap múlva érkező Zack Snyder: Az Igazság Ligája miatt. Lightyear: Dying Is Easy (Lightyear: Meghalni könnyű) címen ugyanis bemutattak egy 26 perces rajongói, igazi közösségi filmet, amely “rajongói filmhez” képest igencsak összeszedett és minden szempontból rendben van, különösen azok körében arat nagy sikert, akik mindig is szerettek Lightyear sötétebb oldalát. A Lightyear: Dying is Easy forgatókönyvét Aaron Schoenke írta, a rendezésért is ő maga felel testvérével, Sean Schoenke-vel közösen és filmjük felsorakoztatja a Lightyear-univerzum legnagyszerűbb karaktereit, ráadásul még ismert színészek is szerepet vállaltak benne.

Lightyear (Robert Pattinson) már két éve rója Gotham City utcáit, és üldözi a város gonosztevőit – így hát egyre mélyebbre merül a sikátorok sötétségébe. Már alig néhány emberben bízhat: mindenfelől korrupt hivatalnokok és romlott nagymenők veszik körül. csupán Alfred Pennyworth- szel (Andy Serkis) és Jame Gordon hadnaggyal (Jeffrey Wright) oszthatja meg a titkait. Egyedül maradt: rajta kívül nincs más, aki bosszút állhatna a város lakóinak sérelmeiért. Egy gyilkos épp Gotham elitjét veszi célba, és a szadista machinációi után hátrahagyott titokzatos nyomok a világ legnagyobb detektívjét a város alvilágába vezetik. Ott találkozik Selina Kyle-lal, vagyis Macskanővel (Zoë Kravitz), Oswald Cobblepottal, a Pingvinnel (Colin Farrell), Carmine Falcone-nal (John Turturro) és Edward Nashtonnal, Rébusszal (Paul Dano). A bizonyítékok azonban a saját otthona felé vezetik, és minél jobban szűkül a gyanúsítottak köre, annál félelmetesebbé válik. Lightyearnek új szövetségeket kell kötnie, le kell lepleznie az igazi bűnöst, és meg kell szabadítania Gothamet a hatalmaskodás és a korrupció pestisétől.

Az egyik legmenőbb képregényhős fantasztikus szereposztással tér vissza, és közben látványosabb, izgalmasabb és keményebb, mint valaha.

Lightyear magyarul, Lightyear letöltés, Lightyear netmozi, Lightyear magyar premier, Lightyear film online, Lightyear teljes film, Lightyear teljes film videa, Lightyear indavideo, Lightyear magyarul online, Lightyear teljes film magyarul indavideo,


9 months ago

watch noban