elham

چگونه از شکستن صفحه نمایش گوشی جلوگیری و از آن محافظت کنیم؟

شکستن صفحه نمایش گوشی های موبایل تقریبا رایج ترین مشکلی است که برای کاربران این گجت ها رخ می‌دهد. شکستن نمایشگر یا ال سی دی ممکن است بنا به دلایل زیادی از جمله افتادن گوشی از دست کاربر رخ دهد. این موضوع سبب شده که تعویض ال سی دی یا تعویض شیشه شکسته گوشی های موبایل تبدیل به یکی از رایج ترین تعمیرات و البته پر هزینه ترین تعمیرات این محصولات شود.

بنابراین بهتر است به عنوان فردی که از یک گوشی استفاده می‌کند همیشه سعی کنید از شکستن صفحه نمایش آن جلوگیری کنید. این کار را باید با بکارگیری روش ها و توجه به نکات خاصی انجام دهید. در ادامه این مطلب قصد داریم به روش ها و ترفندهایی اشاره کنیم که منجر به جلوگیری از شکستن صفحه نمایش گوشی و محافظت از آن می‌شوند. با موبایل کمک همراه باشید.

نکته 1: از گلس محافظ ال سی دی استفاده کنید!

یکی از بهترین و ساده ترین روش هایی که با استفاده از آن می‌توانید از صفحه نمایش گوشی خود محافظت کرده و حتی خطر شکستن آن را کاهش دهید مربوط به بکارگیری گلس محافظ ال سی دی می‌شود. گلس محافظ ال سی دی در وهله نخست از خط و خش افتادن بر روی صفحه نمایش گوشی شما جلوگیری می‌کند، بنابراین زمانی که آن را روی ال سی دی گوشی نصب کنید می‌توانید با خیالی آسوده از گوشی استفاده نمایید. در وهله دوم گلس محافظ ال سی دی می‌تواند در شرایط خاص مثل افتادن گوشی از دست شما و وارد شدن ضربه به آن باعث شود که کل انرژی مخرب ایجاد شده مستقیما به ال سی دی دستگاه منتقل نشده و بخشی از آن توسط گلس محافظ جذاب و خنثی شود. پس گلس محافظ ال سی دی می‌تواند برای جلوگیری از شکستن صفحه نمایش گوشی بسیار موثر واقع شود. توصیه ما این است که تحت هر شرایط روی صفحه نمایش گوشی خود گلس محافظ نصب کنید تا مهم ترین قدم محافظت از صفحه نمایش گوشی را برداشته باشید. نکته 2: از یک کیس یا قاب مناسب استفاده کنید!

شاید تصور کنید که بکارگیری کیس یا قاب ارتباطی به محافظت از صفحه نمایش گوشی ندارد و روشی برای محافظت کردن از بدنه آن است، اما در حقیقت اینطور نیست و کیس گوشی های موبایل به شکل ویژه‌ای از صفحه نمایش این محصولات محافظت می‌کنند، اما چطور؟ زمانی که یک گوشی از دست شما بیفتد و به سطح سختی مثل سرامیک روی زمین برخورد کند، انرژی مخرب زیادی به آن وارد می‌شود و این انرژی به تمام بخش های مختلف بدنه گوشی از جمله ال سی دی آن منتقل می‌شود. از آنجایی که ال سی دی یا صفحه نمایش گوشی های موبایل شکننده‌تر از سایر بخش های آن است، خطر شکستن آن در این شرایط بسیار بالاست.

طبیعی است که هرچه انرژی ضربه‌ای وارد بر گوشی بیشتر باشد، احتمال شکستن صفحه نمایش گوشی موبایل هم بیشتر می‌شود. زمانی که شما گوشی را به کیس یا قاب محافظ مجهز می‌کنید و گوشی روی زمین می‌افتد، بخش زیادی از انرژی ضربه‌ای توسط کیس جذب می‌شود و بدین ترتیب انرژی کمتری به صفحه نمایش و قاب دستگاه وارد خواهد شد و بدین صورت احتمال شکستن صفحه نمایش گوشی کاهش پیدا می‌کند. بنابراین استفاده از کیس یا قاب محافظ در گوشی های موبایل منجر به جلوگیری از شکستن صفحه نمایش گوشی در شرایط خاص می‌شود. پس همیشه سعی کنید برای محافظت از صفحه نمایش گوشی خود از کیس و قاب های ژله‌ای استفاده کنید.

نکته 3: قرار ندادن گوشی در جیب!

اغلب ما گوشی های موبایل خود را در جیبمان قرار می‌دهیم، اما این کار در برخی شرایط ممکن است منجر به آسیب زدن به گوشی و صفحه نمایش آن شود. برای مثال اگر در جیب شما اشیای تیزی مثل کلید وجود داشته باشد، ممکن است روی صفحه نمایش و بدنه گوشی خط و خش ایجاد کند. همچنین اگر جیب شلوارتان خیلی تنگ باشد، گلس موبایل تحت فشار قرار می‌گیرد و ممکن است در شرایطی مثل نشستن و بلند شدن شما به آن فشار زیادی وارد شود. بنابراین اگر می‌خواهید از صفحه نمایش گوشی خود محافظت کنید، سعی نمایید تا حد امکان آن را در جیب شلوار خود قرار ندهید. می‌توانید گوشی را در دستتان بگیرید یا در جیب کاپشن و کت خود قرار دهید تا مطمئن باشید که هیچ مشکلی برای آن ایجاد نمی‌شود. نکته 4: توجه به مکان هایی که گوشی را قرار می‌دهید!

همیشه باید دقت کنید که گوشی خود را حتی برای چند دقیقه هم که شده در کجا قرار می‌دهید. چه بسیار پیش آمده که کاربر گوشی خود را روی مبل قرار داده و فرد دیگری آن را ندیده و روی گوشی نشسته و همین امر منجر به شکستن صفحه نمایش گوشی موبایل شده است. بنابراین همیشه باید دقت کنید که گوشی را در مکان های امن و مناسبی قرار دهید تا اتفاقی برای آن ایجاد نشود. هرگز گوشی خود را روی لبه میز، مبل و غیره قرار ندهید چون ریسک افتادن گوشی زیاد می‌شود. بنابراین یکی دیگر از موثرترین روش های محافظت از ال سی دی و جلوگیری از شکستن صفحه نمایش گوشی های موبایل مربوط به توجه دقیق به مکان هایی می‌شود که گوشی را در آن قرار می‌دهید.

نکته 5: عجله نکنید و با آرامش گوشی را از جیب خود خارج کنید!

در اغلب موارد شکستن صفحه نمایش گوشی های موبایل به دلیل افتادن آن ها از دست کاربر رخ می‌دهد و دلیل افتادن گوشی از دست کاربر هم فقط با عجله کردن و بی توجهی آن ها به شرایط صورت می‌پذیرد. بنابراین توصیه می‌کنیم همیشه برای خارج کردن گوشی از جیب خود کاملا آگاهانه عمل کنید و با آرامش سعی کنید گوشی را از جیبتان در آورید. عجله کردن و یک حواس پرتی کوچک ممکن است منجر به سر خوردن موبایل از دست شما، افتادن آن روی زمین و شکستن صفحه نمایش گوشی شود. پس همیشه به یاد داشته باشید که برای خارج کردن گوشی از جیب خود و استفاده از آن نباید عجله کنید و گوشی را با آرامش کامل از جیب خود خارج نمایید.

نکته 6: گوشی را دور از دسترسی کودکان قرار دهید!

هیچوقت گوشی خود را به دست کودکانی که هنوز آگاهی لازم را پیدا نکرده‌اند قرار ندهید. کودکی که نمی‌داند گوشی ابزار حساسی بوده و باید در حین استفاده از آن دقت زیادی صرف شود، ممکن است به گوشی ضربه بزند و منجر به شکستن صفحه نمایش گوشی شود. پس به عنوان یکی دیگر از روش های محافظت از صفحه نمایش گوشی های موبایل، توصیه می‌کنیم که هیچ وقت گوشی موبایل خود را در اختیار کودکانی قرار ندهید که آگاهی لازم در مورد شکننده و حساس بودن گوشی ها را ندارند.

اگر صفحه نمایش گوشی شکست چه کنیم؟

اما اگر بنا به هر دلیل با یک بی‌توجهی صفحه نمایش گوشی شکست چه کنیم؟ در این شرایط ملزم به تعویض صفحه نمایش یا ال سی دی و در بعضی موارد تعویض گلس شکسته گوشی می‌شوید. توصیه می‌کنیم برای تعویض ال سی دی یا گلس گوشی های موبایل فقط به تعمیرکارانی اعتماد کنید که مجرب، قابل اعتماد و با تجربه هستند. واگذار کردن پروسه تعویض ال سی دی گوشی های موبایل به افراد غیر قابل اعتماد و کم تجربه ممکن است ریسک های زیادی را برایتان به همراه داشته باشد که مطمئنا هیچوقت دوست ندارید آن ها را بپذیرید.

جمع‌بندی

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به معرفی روش هایی برای جلوگیری از شکستن صفحه نمایش گوشی های موبایل و محافظت از ال سی دی آن ها اشاره کردیم. فراموش نکنید که اگر بنا به هر دلیل نیاز به تعویض صفحه نمایش گوشی خود داشتید، موبایل کمک سرویس سریع، با کیفیت، کم هزینه و ضمانت شده را در اختیارتان قرار می‌دهد.