maryam

سیستم عامل تلویزیون هوشمند چیست؟

اصلی‌ترین تفاوت میان تلویزیون‌های هوشمند و دیگر تلویزیون‌ها، همین سیستم عامل است که مستقیما بر قیمت تلویزیون ال ای دی هوشمند تاثیر گذار است. دستگاه‌های هوشمند، همگی از یک سیستم عامل مختص به خود برخوردارند که آن‌ها را از یکدیگر جدا می‌کند. سیستم عامل، تنها وجه تمایز میان مدل‌های معمولی و هوشمند نیست و حتی سبب تفاوت تلویزیون‌های هوشمند با یکدیگر می‌شوند.

همچنین بخوانید: php لاراول چیست

به عنوان مثال، سیستم‌ عامل تلویزیون‌های ال جی، WebOS نام دارد که اختصاصی خود برند ال جی است. سامسونگ برای تلویزیون‌های خود از سیستم عامل انحصاری اش یعنی Tizen بهره می‌برد و از طریق فروشگاه محتوایی سامسونگ یعنی Smart Hub، می‌توان بازی و دیگر نرم افزارها روی آن نصب کرد.

برندهای دیگر نظیر دوو، جی پلاس، هیمالیا و سونی، از سیستم عامل محبوب اندروید برای دستگاه‌های خود استفاده می‌کنند که به نسبت دو سیستم عامل قبلی، کارایی و امکانات بیشتری را به دلیل پشتیبانی از نرم افزارهای اندروید در اختیار ما قرار می‌دهد.

Image description

از آنجایی که این دستگاه‌ها دارای سیستم عامل هستند، پس از پردازنده، رام و حافظه رم نیز برخوردارند. مقدار این مشخصات به مدل تلویزیون بستگی دارد اما هر چقدر سخت افزار تلویزیون قدرتمند‌تر باشد، سرعت پردازش و اجرای دستورالعمل‌ها با سرعت بیشتری انجام می‌گیرد.

کیفیت تصویر تلویزیون‌های هوشمند

علاوه بر سیستم عامل که علت اصلی تمایز میان تلویزیون‌ها است، کیفیت صفحه نمایش و پنل به کار رفته در تلویزیون‌های هوشمند نیز با یکدیگر فرق دارند. امروزه ذهنیت اکثر افراد بر این است که تلویزیون‌های هوشمند تنها در مدل‌‌هایی با صفحه نمایش 4K وجود دارند و همه تلویزیون‌‎های 4K، هوشمند هستند.

اما باید گفت که این موضوع اشتباه است، به عنوان مثال، برخی از تلویزیون‌های 50 اینچ دوو، با وجود داشتن پنل 4K، سیستم عامل ندارند و هوشمند نیستند اما در عوض، برخی از مدل‌های 42 اینچی جی پلاس که از صفحه نمایش Full HD بهره می‌برند، دارای سیستم عامل اندروید و رابط کاربری هوشمند می‌باشند. به همین علت لازم است تا قبل از انتخاب مدل، در کنار مشخصات به بررسی قیمت و خرید تلویزیون فول اچ دی و فورکی در سایت‌های معتبر بپردازیم تا به اشتباه مدل دیگری خریداری نکنیم.

تلویزیون هوشمند و اتصال به اینترنت

همانگونه که در بخش‌های قبل به آن اشاره کردیم، تلویزیون‌های هوشمند قابلیت اتصال به اینترنت دارند که امکان دیدن فیلم یا عکس به صورت آنلاین، دسترسی به شبکه‌های پخش خانگی و رادیویی، وبگردی، نصب بازی‌، متصل شدن به کانال‌های اینترنتی IPTV ، اتصال به شبکه‌های اجتماعی، استفاده از نرم افزار اسکایپ در صورت وجود دوربین و حتی استفاده از وب کم را در اختیار ما قرار می‌دهند.

تلویزیون‌های هوشمند از چند روش به اینترنت متصل می‌شوند اما ساده‌ترین راه، از طریق اتصال وای فای است. بدین صورت که در تنظیمات تلویزیون و قسمت Connection، با فعال کردن گزینه Wi-Fi، دستگاه‌های اطراف به نمایش درآمده و با انتخاب وای فای خود و وارد نمودن رمز عبور، تلویزیون به صورت خودکار به اینترنت متصل می‌شود. همچنین در صورت نداشتن مودم، می‌توانید هات اسپات تلفن همراه خود را روشن کنید تا تلویزیون از طریق آن به اینترنت سیم کارت شما متصل شود.

راه دیگر برای اتصال تلویزیون به اینترنت، استفاده از کابل LAN است که ورودی آن در قاب پشتی دستگاه قرار دارد. کابل LAN، برای دیدن ویدیو و فیلم می‌تواند رضایت بخش‌تر از وای فای باشد چرا که هم سرعت بالاتری دارد و هم پایداری آن بیشتر است.

در نهایت اگر وای فای یا کابل LAN در اختیار ندارید، می‌توانید با خرید دانگل، بهترین تلویزیون هوشمند خود را به اینترنت متصل کنید.


over 1 year ago

igoogle